Over de fotograaf

Welkom op mijn website. Hier wil ik je een indruk geven van het werk dat ik maak. Leuk dat je even rond kijkt!

Mijn naam is Guido van Echteld en ik fotografeer sinds 1996, eerst nog met een analoge spiegelreflexcamera, maar in 2004 kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflexcamera. Uiteindelijk leerde ik mezelf zo steeds meer dat ik graag in de praktijk wilde brengen en in augustus 2006 nam ik daarom het besluit om een fotostudio in te richten. In het begin fotografeerde ik daar alleen voor vrienden en familie, maar door mond-tot-mondreclame breidde mijn klantenkring zich steeds verder uit. In september 2007 werd het dan toch echt tijd om officieel een bedrijf te starten, 1eye2you was een feit.

Sfeer in een foto vind ik erg belangrijk. Ik fotografeer daarom meestal met flitslicht, zodat ik de sfeer zelf kan bepalen. Zo is het zelfs mogelijk om overdag buiten foto's te maken met een nachtelijke sfeer, gehuld in maanlicht, als resultaat.

Ik fotografeer zowel mensen als producten, voor particulieren, bedrijven en instellingen. Ook evenementen zoals bijvoorbeeld dansoptredens e.d. kun je door mij laten fotograferen, in de zaal (zonder flits) of achter de schermen met een mobiele fotostudio (met flits).

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik wens je veel kijkplezier!

Naar boven

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Naar boven

Privacy verklaring (AVG)

Klik hier voor de privacyverklaring.

Naar boven