Over de fotograaf

Welkom op mijn website. Hier wil ik je een indruk geven van het werk dat ik maak. Leuk dat je even rond kijkt!

Mijn naam is Guido van Echteld en ik fotografeer sinds 1996, eerst nog met een analoge spiegelreflexcamera, maar in 2004 kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflexcamera. Uiteindelijk leerde ik mezelf zo steeds meer dat ik graag in de praktijk wilde brengen en in augustus 2006 nam ik daarom het besluit om een fotostudio in te richten. In het begin fotografeerde ik daar alleen voor vrienden en familie, maar door mond-tot-mondreclame breidde mijn klantenkring zich steeds verder uit. In september 2007 werd het dan toch echt tijd om officieel een bedrijf te starten, 1eye2you was een feit.

Sfeer in een foto vind ik erg belangrijk. Ik fotografeer daarom meestal met flitslicht, zodat ik de sfeer zelf kan bepalen. Zo is het zelfs mogelijk om overdag buiten foto's te maken met een nachtelijke sfeer, gehuld in maanlicht, als resultaat.

Ik fotografeer zowel mensen als producten, voor particulieren, bedrijven en instellingen. Ook evenementen zoals bijvoorbeeld dansoptredens e.d. kun je door mij laten fotograferen, in de zaal (zonder flits) of achter de schermen met een mobiele fotostudio (met flits).

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Ik wens je veel kijkplezier!

Naar boven

Werkwijze

Portret, familie fotosessie:
Als u in de studio komt wordt eerst onder het genot van een drankje besproken wat de wensen zijn met betrekking tot het soort foto en de achtergrond. Dan wordt de flitsinstallatie specifiek ingesteld op deze gekozen achtergrond en het type foto. Veel fotostudio's hebben een standaard lichtinstallatie opgesteld staan en krijgt je een soort licht. Dit is bij 1eye2you zeker niet het geval. Licht is het belangrijkste van de foto. Het licht wordt ook professioneel gemeten zowel op lichtsterkte als op kleur. Er worden ook veel foto's genomen welke achteraf gezamelijk worden uitgekozen en in een webalbum worden geplaatst zodat je thuis op je gemak foto's kan selecteren en vervolgens kan bestellen.

Bij de fotosessie zitten standaard geen afdrukken aangezien niet 1eye2you maar jij zelf bepaald welke formaten je graag wilt hebben. Zwart/wit, sepia, oudbruin, maanlicht (blauw) is bij de prijs van een afdruk of digitaal bestand inbegrepen.

Naar bovenModellen fotosessie:
Een modellenfotosessie vindt plaats in de fotostudio en duurt 2 tot 2,5 uur!! zodat we diverse mooie foto's hebben. Je krijgt van mij indien nodig aanwijzingen wat betreft poseren. Tijdens de fotosessie wordt een paar keer van achtergrond gewisseld en ook de kleding kan omgewisseld worden. Er worden meer dan 150 foto's gemaakt. Daarna worden de foto's samen bekeken en worden de mooiste uitgezocht en in een web album gezet zodat je ze thuis op je gemak kan bekijken, uitzoeken en kan bestellen. Ik laat ook zien wat de mogelijkheden zijn..... We beschikken nu namelijk over de nieuwste mogelijkheden qua fotobewerking!!! Kijk ook op Facebook voor de laatste foto's.

Kleding en schoenen moet je zelf meebrengen. Voor de dames: Als je je zelf mooi kan opmaken is dat meer dan voldoende dus visagie is niet nodig (wel mogelijk). Enkele dagen voorafgaande aan een eventuele fotosessie, krijg je een mail met allerlei tips over kleding en make-up. Op donderdag avonden fotografeer ik meestal modellen. Andere dagen en tijden in overleg.

Er zijn verschillende pakketen beschikbaar. Bij elk pakket zitten digitale bestanden elk in 4 verschillende kleuren bewerkt.

Natuurlijk is het mogelijk om extra afdrukken te bestellen. Voor deze bestellingen is Zwart/wit, sepia, oudbruin, maanlicht (blauw) bij de prijs van de bestelde afdruk inbegrepen. Extra bewerkingen zoals retoucheren e.d. zijn tegen een meerprijs mogelijk

1eye2you gaat voor tevreden klanten en moet het uitsluitend hebben van mond op mond reclame.

Naar boven

Prijslijst

De prijslijst is helaas nog niet beschikbaar op de website. Voor informatie kan je contact opnemen via het contactformulier.

Naar boven

Kadobon

Bent u op zoek naar een exclusief, origineel en persoonlijk kado voor een speciale gelegenheid, voor je geliefde of zo maar? Verras die persoon dan met een kadobon van 1eye2you fotografie. Het is een leuk kado om te geven en superleuk om te krijgen!

Naar boven

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Naar boven

Privacy verklaring (AVG)

Klik hier voor de privacyverklaring.

Naar boven