Foto van de week

Datum: 7 mei 2013   •   Door: Guido   •   Foto van de week

Foto van de week

Op de Calumet site is het mogelijk om foto's in te zenden. Uit deze ingezonden foto's wordt elke week een foto uitgekozen. Deze wordt dan "Foto van de week". Door het eNews mailtje van Calumet kwam ik er toevallig achter dat mijn foto is uitgekozen als "foto van de week". De foto is gemaakt met Hensel Freemask techniek. Dit is een methode om een onderwerp of persoon perfect uit te kunnen snijden in PhotoShop. Deze foto is nagemaakt van de reclame van Giorgio Armani Acqua di Gioia. Model: Shirley. Hieronder is de foto te zien:

Foto van de week origineel

De foto op de Calumet site:

Foto van de week op Calumet site

Bekijk hier de foto's van andere fotografen.

Terug

Nieuwe website

Datum: 5 mei 2013   •   Door: Guido   •   Nieuwe Website

Nieuwe webpagina

Eindelijk is het dan zo ver. Met trots presenteer ik de nieuwe 1eye2you webpagina. Deze is gemoderniseerd, bevat meer informatie en is overzichtelijker. De vorige webpagina was aan vernieuwing toe. De fotopagina's van de oude webpagina waren op Flash gebaseerd. Daarom werden deze niet meer door elke browser ondersteund. Ook de iPad en iPhone ondersteunen geen Flash waardoor de fotopagina's zwart bleven. In het kader van hoe groter hoe mooier, worden de foto's op de nieuwe webpagina groot weergegeven.

In de rubriek "Nieuws" zullen de laatste nieuwtjes worden gepresenteerd. Het vorige nieuws zal worden gearchiveerd in de voetbalk. Vindt je een nieuwtje leuk dan kan je deze direct met de "Vind ik leuk" knop op Facebook plaatsen en op deze manier met je vrienden delen.
Natuurlijk wordt de komende tijd nog algemene informatie toegevoegd.

Om nog een stap verder te zetten, ben ik op dit moment bezig met een mobiele website. Deze zal over enige tijd worden gepresenteerd.

Ik wens u veel kijkplezier.

Terug